Sponsoren

Het Classics-dubbeltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:

Afbeelding

Your Professional Sport Shop

SPORT 2000 Bakker is onderdeel van SPORT 2000 Nederland B.V en gevestigd in Stadshart Zoetermeer. Wij beschikken over een breed sport functioneel assortiment. Daarnaast vind je bij SPORT 2000 Bakker een grote collectie sportmode. Bij ons staan professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel. Het team van SPORT 2000 Bakker bestaat uit echte sportliefhebbers met de juiste kennis van de producten om je van optimaal advies te voorzien.

Lees meer
Afbeelding

IT – Management-Consulting-Development

Projectmanagers, consultants, business intelligence specialisten, software engineers en architecten, we hebben ze allemaal in huis of in ons netwerk. Het zijn mannen en vrouwen met uiteenlopende disciplines, specialisaties en achtergronden. Een aantal dingen hebben ze echter wel met elkaar gemeen: het zijn bevlogen en betrokken (zelfstandige) professionals.

Wie Level Up inschakelt moet zich ervan bewust zijn dat hij of zij geen organisatie in de hand neemt die in de categorie '13 in een dozijn' valt. Wie daar voor openstaat en samen met ons verder wil komen door samen aan oplossingen te werken, staat heel wat mooie verrassingen te wachten.

Naast het verlenen van diensten en het uitvoeren van projecten richt Level Up zich binnen de marktsegmenten Openbare Orde en Veiligheid en Onderwijs ook op de ontwikkeling van specifieke producten die ondersteunend zijn aan het primaire proces van de betrokken instellingen.

Lees meer
QuaMedia

Marketing & Communicatie

QuaMedia is een marketing & Communicatieburau waar

  • creativiteit en effectiviteit kernbegrippen zijn
  • geen uurtje factuurtje mentaliteit heerst
  • één vast contactpersoon uw belangen behartigt
  • kennis van diverse branches vertegenwoordigd is
  • kosten vooraf duidelijk in kaart worden gebracht
  • uw doelstelling centraal staat
  • het gewoon prettig mee werken is
Lees meer
Afbeelding

24/7 IT news - Technology - Business - Network

Dutchitchannel.nl is een platform met een multimediaal bereik (website, magazine, Apps, Social Media, nieuwsbrieven en events), dat zijn lezers en volgers dagelijks informeert over actuele ontwikkelingen en trends in de IT channel. Het accent ligt op de business rond IT-oplossingen (hardware, software, diensten, cloud, etc.) en de spelers die op deze markt actief zijn. Naast nieuws uit binnen- en buitenland, interviews, onderzoeken, cases en dossiers besteedt Dutchitchannel.nl in ruime mate aandacht aan de mensen die in de branche werkzaam zijn.

• Website

• Nieuwsbrief

• Magazine

• Dossiers

• App's & Social Media

• Events

• Whitepapers/cases

Lees meer
Afbeelding

Paternotte Uitvaartzorg
Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis en kan gepaard gaan met veel emotie. Niet alleen bij de direct betrokkenen, maar ook bij andere familieleden en relaties. Vaak zijn die emoties onvoorspelbaar en is het direct regelen van een uitvaart en alles wat daarbij komt kijken al snel teveel. Dan is het fijn om te kunnen vertrouwen op iemand die goed luistert naar uw persoonlijke wensen en ideeën, iemand die tijd en ruimte geeft om de uitvaart op uw persoonlijke manier in te vullen en te organiseren. Vanaf het eerste contact, tot na de uitvaart.

Visie Karen Paternotte
Jarenlang heb ik gewerkt in de uitvaartzorg. Vanuit deze ervaring heb ik mijn eigen werkwijze en visie ontwikkeld. Dit heeft mij doen besluiten om voor mezelf te beginnen als uitvaartbegeleider. Hierbij kan ik op een informele, persoonlijke manier te werk gaan en staan de wensen van de familie of nabestaanden centraal.

Lees meer